Best HD Wallpaper

Преземете Огради во пролет позадина

Преземете Огради во пролет

besthdw

379 Преземања

226 Прегледи

Датум на испраќање: 20 ноем. 2022


Опис
Големини
Двоен HD 16:9
Двоен стандард 3:2
Двоен стандард 4:3
Двоен стандард 5:4
Двојно широк 16:10
Двојно широк 5:3
Опис
Големини
Троен стандард 4:3
Тројно широк 5:3
Apple iPad 1, 2 & iPad Mini
Apple iPad Air 1 & 2
Apple iPad Mini Retina 2 & 3 & 4
Apple iPad Pro 9.7"
Apple iPad Retina 3 & 4
Apple iPhone 1G, 3GS
Apple iPhone 5, 5C, 5S
Apple iPhone 6 & 6S
Apple iPhone 7
Apple iPhone 8
Apple iPhone Retina 4, 4S
Apple iPhone SE
Apple iPod Classic & iPod Nano 3G
Apple iPod Touch 1G to 3G
Apple iPod Touch 4G
Apple iPod Touch 5G
Google Galaxy Nexus or Galaxy X
Google Nexus 4
Google Nexus S & Nexus One
Samsung Behold 2, Saturn, Galaxy Spica
Samsung Diva, Tocco, Omnia Pro, Corby
Samsung Galaxy Alpha, Galaxy A5, A3, S5 Mini
Samsung Galaxy Note 2
Samsung Galaxy Note 8.0, Note 10.1
Samsung Galaxy Note Pro 12.2, Note 10.1 2014
Samsung Galaxy Note, Note LTE
Samsung Galaxy S, S Plus, S Advance, S Duos
Samsung Galaxy S3, S2 HD
Samsung Galaxy S4 Mini, S4 Zoom
Samsung Galaxy Tab 2/3/4 10.1, Tab 8.9, Tab 7.7,
Samsung Galaxy Tab Pro 10.1/8.4 & Tab S 10.5/8.4
Samsung Galaxy Tab, Tab 7.0 Plus, Tab 2 7.0
Samsung Omnia, Star, Pixon, Solstice, Highlight
Sony Xperia Z5 Compact
Поврзани позадини