Best HD Wallpaper

Преземете Прекрасен пејзаж со пролетни цвеќиња позадина

Преземете Прекрасен пејзаж со пролетни цвеќиња

ShuOuma

1144 Преземања

1635 Прегледи

Датум на испраќање: 20 ноем. 2022


Опис
Големини
Опис
Големини
Опис
Големини
Двоен HD 16:9
Двоен стандард 4:3
Двојно широк 16:10
Двојно широк 5:3
Apple iPad 1, 2 & iPad Mini
Apple iPhone 1G, 3GS
Apple iPhone Retina 4, 4S
Apple iPod Classic & iPod Nano 3G
Apple iPod Touch 1G to 3G
Apple iPod Touch 4G
Google Nexus S & Nexus One
Samsung Behold 2, Saturn, Galaxy Spica
Samsung Diva, Tocco, Omnia Pro, Corby
Samsung Galaxy Note 8.0, Note 10.1
Samsung Galaxy S, S Plus, S Advance, S Duos
Samsung Galaxy S4 Mini, S4 Zoom
Samsung Galaxy Tab, Tab 7.0 Plus, Tab 2 7.0
Samsung Omnia, Star, Pixon, Solstice, Highlight
Поврзани позадини