Best HD Wallpaper

Преземете Различни шарени цветови и дрво Вистерија светат во пролет позадина

Преземете Различни шарени цветови и дрво Вистерија светат во пролет

FatiMummy

256 Преземања

330 Прегледи

Датум на испраќање: 20 ноем. 2022


Спонзорирана содржина
Опис
Големини
Двоен HD 16:9
Двоен стандард 4:3
Двојно широк 16:10
Двојно широк 5:3
Apple iPad 1, 2 & iPad Mini
Apple iPhone 1G, 3GS
Apple iPhone 5, 5C, 5S
Apple iPhone Retina 4, 4S
Apple iPhone SE
Apple iPod Classic & iPod Nano 3G
Apple iPod Touch 1G to 3G
Apple iPod Touch 4G
Apple iPod Touch 5G
Google Galaxy Nexus or Galaxy X
Google Nexus 4
Google Nexus S & Nexus One
Samsung Behold 2, Saturn, Galaxy Spica
Samsung Diva, Tocco, Omnia Pro, Corby
Samsung Galaxy Alpha, Galaxy A5, A3, S5 Mini
Samsung Galaxy Note 2
Samsung Galaxy Note 8.0, Note 10.1
Samsung Galaxy Note, Note LTE
Samsung Galaxy S, S Plus, S Advance, S Duos
Samsung Galaxy S3, S2 HD
Samsung Galaxy S4 Mini, S4 Zoom
Samsung Galaxy Tab 2/3/4 10.1, Tab 8.9, Tab 7.7,
Samsung Galaxy Tab, Tab 7.0 Plus, Tab 2 7.0
Samsung Omnia, Star, Pixon, Solstice, Highlight
Sony Xperia Z5 Compact
Поврзани позадини